Thursday, November 12, 2009

my fantastic housemate :D

grrr!

aku sayang mereka mereka ini :D
last week ( gile last week nye cerita) kami kami dengan jayanye pegi jejalan.thenn aku nak cr seluar for the presentation(nie nanty aku cite) huhu, thennn nadia jmpe baju yng superb utk kami bertiga die suh yana beli gak,konon2 bju tuh utk our relationship la,wuiihh sayang sangat sangat kat dorang nie la.actualy,sblum jmpe baju baju nie, ade 3 orang amoiii pakai
baju same tawww,aku pun cakap kat nad, jummm kite pon same wat cm gituw, xsangka minah nie seyesss,tapi seyes aku mmg sayang korang walaupun xde baju baju relationship nie :D grrr, sayanggg cintaaa rinduuu korang HOUSEMATE :dhousemate :)nadiaaaa sayanggss
nadia ku sayangssmy housemate kuh :)
sayang korang weyh,seriussss :)

2 biji si mencaci:

seoul7 said...

aku x syg ke? :D

edaya said...

ko pun aku saaayyaaaanngg jugak :)
haha